sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Pauli serkun valot

Hello there, Pauli serkun valot! Johan nämä on nähty moneen kertaan muissa blogeissa, mutta nyt ensimmäistä kertaa meilläkin kotona.



Mietin pitkään tuota väriskaalaa. En halunnut valmiiksi koottuja sarjoja, kun niistä mikään ei oikein kolahtanut. Tässä on nyt satunnaisessa järjestyksessä chocolate, ivory, pearl grey ja old pink -värejä, joista tuota vaaleaa on puolet enemmän kuin muita. Taitavat olla lempivärejäni tällä hetkellä.



Nyt valot heitettiin vain satunnaisesti ainoaan vapaaseen paikkaan (koska kaikki huoneet ovat täynnä uusia ja vanhoja kaappeja sekä muuta roinaa, enkä malttanut odottaa paketin avaamista). Kivalta ne noiden sarvienkin varassa näyttävät, mutta löytävät epäilemättä paikkansa myöhemmin jostain muualta.


Sen verran täytyy kauniita valoja moittia, että hinta-laatusuhde ei ollut aivan toivotun kaltainen. 20 lampusta kahdessa oli paikkailtavaa; langanpäät oli liimattava pois hapsottamasta. Myöskin DIY osuus olisi ollut ehkä ratkaistavissa jo tehtaalla. Ei sillä ettenkö pystyisi ja jaksaisi tuota valmista reikää suurentamaan sen verran, että lamppu siitä läpi sopii, mutta tuohon hintaan ei mielestäni tarvitsisi...



La case de cousin paulin kilpailijoita löytyy ainakin Airamilta (8 lampun valosarjoja harmaa-valkoisina ja punaisina) ja happy lights valoja saa mm. Seita shopista (sieltä saa myös "varaosia", jos sattuu kyllästymään värivalintoihinsa). Ei perinteisissä jouluvaloissakaan mitään vikaa ole, mutta näitä voi pitää läpi vuoden ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti